Waarom E-surface?

Interview tekengebied
Bij E-surface onderscheiden we ons van onze concullega’s op een aantal vlakken:

Allereerst maken wij ons aanbod uniek door een totaal pakket aan te bieden. Bij ons kunt u het traject geheel uit handen geven. Vanaf de energieprestatie tot en met de nazorg van uitgevoerde maatregelen, alles begeleiden wij.

We fungeren als een projectleider en besteden de verschillende stappen om te verduurzamen uit.

Het deel waarin we kijken naar energieprestatie (door middel van de nulmeting) en de adviezen om daadwerkelijk te verduurzamen houden we binnen E-surface zelf. Door nauwe samenwerking en een vier-ogen-principe bent u gegarandeerd van een gedegen advies.

Mede door zusterbedrijf Bouwadvies van Maaren bestaat er een groot netwerk aan installateurs, aannemers en andere mogelijke partijen die betrokken moeten worden bij het verduurzamingstraject. De collega’s bij bouwadvies van Maaren hebben nodige ervaring met partijen. Waardoor de samenwerking gemakkelijk gaat en partijen vooraf op elkaar zijn ingespeeld.

Door middel van 8 stappen kijken we, samen met u, hoe we het best uw kantoor / bedrijfspand / woning kunnen verduurzamen. Van energieprestatie tot aan de uitvoering en nazorg.

Een tweede voordeel aan werken met E-surface is onze certificering. Wij mogen zelf energielabel registeren bij de overheid. We hebben de juiste kennis in huis en morgen zowel utiliteit als woningen in de detail en in de basisopname uitvoeren.

E-surface is een flexibel bedrijf, we hebben de mogelijkheid om snel te schakelen en deinzen niet terug van een volle agenda. Daarnaast werken we door heel Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Vul ons contactformulier in en zie hoe we samen kunnen verduurzamen!

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.