Energielabel voor uw huis/huizen

Energielabel

Energielabel aanvragen huis

U vraagt? Wij labelen!

Bij E-surface is het mogelijk om een energielabel aan te vragen voor een huis. Bij de verkoop of verhuur van een huis ben je als eigenaar/verhuurder verplicht in bezit te zijn van een definitief energielabel. Een definitief label is geldig voor 10 jaar. Een afspraak hiervoor is gemakkelijk te maken via onze website (klik hier om direct een afspraak te maken). De kosten voor een energielabel voor een woning worden bepaald aan de hand van het aantal vierkante meters dat een huis telt.

Weet u niet precies hoe groot uw woning is? Raadpleeg dan de website van de BAG-viewer. Vul in de zoekbalk het adres van de betreffende woning in. Klik het adres aan en aan de rechterzijde staan de vierkante meters. Deze kunt u gebruiken om het juiste tarief voor uw woning(en) te bepalen.

De nulmeting

Eén van onze gecertificeerde adviseurs komt langs voor de fysieke opname van de woning. Tijdens deze opname wordt een huis op verschillende bouwkundige en installatietechnische punten opgenomen om zo een gedetailleerde voorstelling te verkrijgen. De verzamelde informatie wordt vervolgens op kantoor verwerkt in de geattesteerde software. Het label wordt door ons geregistreerd bij de overheid en is terug te vinden van EP-online.nl. Op deze manier heeft u er als huiseigenaar helemaal geen omkijken naar. Snel, eenvoudig en goed.

Energielabel nodig voor een huis dat nog gebouwd gaat worden of in aanbouw is? Ook dan kunnen wij een energielabel maken. Aan de hand van de omgevingsvergunning en bestaande tekeningen is dit mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over deze vorm van een energielabel.

U vraagt? Wij adviseren!

Onze diensten reiken verder dan alleen het energielabel voor een huis. Heeft u bijvoorbeeld al een geldig energielabel, maar bent u nieuwsgierig hoe u dit kunt verbeteren? In dat geval kunt u, bijvoorbeeld via ons contactformulier, uw vraag bij ons uitzetten. In overleg, stellen we dan een plan van aanpak op met een advies op maat.

Afhankelijk van onder andere het budget wordt gekeken op welke manier het mogelijk is om duurzamere stappen te maken. Dit kan gaan over het verbeteren van de bouwkundige schil (bijvoorbeeld isolatie), het vervangen van de Cv-ketel tot het leggen van zonnepanelen. Daarbij worden alle mogelijke adviezen inclusief de investering en terugverdientijd met u gedeeld in een rapport. Zodat u, samen met ons, een gedegen keuze kunt maken.

U vraagt? Wij verduurzamen!

Duurzaamheid is een begrip geworden, waar niemand nog omheen kan. Wilt u nog lang in uw huidige huis blijven wonen en heeft u een duurzaamheidsadvies van ons ontvangen? Dan kunnen wij u begeleiden bij de daadwerkelijke verduurzaming.

De uitgekozen uit te voeren maatregelen worden door ons begeleid. Zo kunnen wij u aan de hand van onze aannemersselectie het juiste bedrijf aan uw wensen matchen. De uitvoering van de maatregelen tot en met de nazorg van de verduurzaming wordt gedaan door E-surface.

Door het verduurzamen van uw huis, verhoogt de waarde van een huis. Tegelijkertijd wordt de energierekening lager en helpt u mee aan een groene toekomst.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.