Energielabel voor uw bedrijfspand(en)

Begeleiding uitvoering

Energielabel aanvragen bedrijfspand

U vraagt? Wij labelen!

E-surface is gecertificeerd voor utiliteitsbouw. Dit zijn alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Een aantal voorbeelden hiervan:

  • Bedrijfsgebouwen
  • Kantoorgebouwen
  • Onderwijsgebouwen
  • Gezondheidszorggebouwen (zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen)
  • Horeca en logies (zoals hotels, pensions, cafés, restaurants)
  • Sportgebouwen (zoals sporthallen, stadions, zwembaden)
  • Winkels (zoals supermarkten, warenhuizen, showrooms)
  • Overheidsgebouwen
  • Bijeenkomstgebouwen (zoals vergaderlocaties, concertgebouwen)

Bij de verkoop of verhuur van een utiliteitspand ben je als eigenaar/verhuurder verplicht in bezit te zijn van een definitief energielabel. Een definitief label is geldig voor 10 jaar. Een afspraak hiervoor is gemakkelijk te maken via onze website (klik hier om direct een afspraak te maken). De kosten voor een energielabel voor een bedrijfspand/utiliteitspand worden bepaald aan de hand van het aantal vierkante meters.

De nulmeting

Onze gecertificeerde adviseurs voeren een visuele inspectie (ook wel nulmeting) uit van een gebouw. Daarbij leggen ze alle relevante gegevens vast, vanaf de kruipruimte tot en met de dakisolatie en van de klimatisering tot en met de verlichting. De verzamelde informatie wordt vervolgens op kantoor verwerkt in de geattesteerde software. Het label wordt door ons geregistreerd bij de overheid en is terug te vinden van EP-online.nl. Op deze manier heeft u er als eigenaar helemaal geen omkijken naar. Snel, eenvoudig en goed.

U vraagt? Wij adviseren!

Onze diensten reiken verder dan alleen het energielabel. We adviseren u graag over de verduurzamingsmogelijkheden. Heeft u te maken met de energielabel C-verplichting? Duurzame ambities? E-surface bespreekt met u het gewenste doel en komt daarna met een advies dat past bij uw pand en situatie.

Afhankelijk van onder andere het budget wordt gekeken op welke manier het mogelijk is om duurzamere stappen te maken. Dit kan gaan over het verbeteren van de bouwkundige schil (vb. isolatie), het vervangen van verlichting tot het leggen van zonnepanelen. Daarbij worden alle mogelijke adviezen inclusief de investering en terugverdientijd met u gedeeld in een rapport.

U vraagt? Wij verduurzamen!

Duurzaamheid is een begrip geworden waar niemand meer omheen kan. Daarom kan E-surface u ook helpen bij deze stap. Wanneer u een advies van ons heeft ontvangen kan E-surface u helpen de gekozen maatregelen te realiseren in uw utiliteitsgebouw. Van de aannemerselectie tot uitvoering en nazorg.

Certificering

Wij zijn volledig gecertificeerd voor het opstellen van energielabels en mogen deze dan ook zelf registreren bij de overheid. Hiermee zijn wij volledig onafhankelijk van andere partijen en staan wij garant voor eerlijk advies.

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.