Vacature Energieprestatie adviseur

Interview tekengebied

E-SURFACE VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST!

E-surface ontzorgt (grote) pand- en woningeigenaren vanaf advisering t/m de opleveringen bij het verduurzamen/energiezuiniger maken van hun object(en). Daarbij wordt tevens gekeken naar bijvoorbeeld de subsidiemogelijkheden. Onze Energie Prestatie Adviseurs zijn kundig en hebben kennis van de meest recente normeringen in het vakgebied. Met onze bouwkundige achtergrond bieden wij niet alleen een degen advies maar kijken verder dan dat. Onze opdrachtgevers zijn
onder andere: (semi)overheden, ontwikkelaars, woningstichtingen/-coöperaties, bouwbedrijven, vastgoedeigenaren en particulieren.


E-surface maakt onderdeel uit van de SP Groep welke een one-stop-shop is voor opdrachtgevers.

Wij groeien!

Als bedrijf groeien wij in het doen van grote verduurzamingsprojecten. Om die reden zijn wij opzoek naar jou als EP Adviseur! Kom jij ons team aanvullen?

Ons team!

Ons team bestaat uit een aantal EP Adviseurs. Het team vormt zich met vakkundige specialisten. Wij zijn een jong bedrijf wat goed is in ons vak! Wij voorzien ons netwerk, klantenbestand en de zakelijke relaties van de juist advisering voor objecten welke mogelijk vanuit de verduurzaming subsidiabel kunnen zijn.

Wij bieden jou een veelzijdige baan!

Als EP-adviseur doe je gebouwopnames en maak je berekeningen in het kader van energieprestatie en energie labels voor bestaande of nieuwe gebouwen. Je voorziet de klant van een verduurzamingsadvies welke schriftelijk vastgelegd wordt in een rapport. Je onderzoekt de subsidiemogelijkheden en ontlast de klant hierin. Alles met het doel om verduurzaming toepasbaar te maken binnen de mogelijke kaders van de klant. Jouw bijdrage maakt dat we een passend verduurzaamadvies kunnen brengen aan onze klanten!

Jouw werkzaamheden!

Binnen een jong en enthousiast team houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je voorziet de klant van een verduurzamingsadvies welke schriftelijk vastgelegd wordt in een rapport.
 • Je doet de projectleiding van de werkelijke verduurzaming.
 • Je ontzorgt (grote) pand- en woningeigenaren vanaf advisering t/m de opleveringen bij het verduurzamen/energiezuiniger maken van hun object(en).
 • Jij kan zelfstandig gebouwopnames doen.
 • Jij kan zelfstandig berekeningen in het kader van energieprestatie en energie labels maken voor bestaande woningen en utiliteitsgebouwen.

Wij geven jou!

 • Een veelzijdige functie voor 36-40 uur per week, met ruimte voor zelfontplooiing.
 • Een werkomgeving waarin pro activiteit gewaardeerd wordt en waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat
 • Je ontvangt een goed salaris overeenkomstig met de functie, relevante werkervaring, leeftijd en overige arbeidsvoorwaarden.
 • Heb jij ervaring en of affiniteit met het vakgebied, verduurzaming en het traject? Dan beiden wij je een opleidingstraject aan vanuit E-surface!

Wat breng jij mee!

 • Je hebt met succes een technische opleiding op HBO niveau afgerond met enkele jaren werkervaring binnen de branche (of MBO niveau met HBO werk- en denkniveau).
 • Je beschikt over geldige certificaten als EP-adviseur woningbouw- en utiliteitsbouw, voor de basis- en detailmethode (of je bent bereid om dit te halen).
 • Je bent leergierig, enthousiast, flexibel, een positieve denker, kan zelfstandig werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Daarnaast heb je goede computervaardigheden en beheers je Word en Excel.

Heb je interesse of wil je ons nog iets vragen?
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie om een eerste selectie te kunnen maken en mogelijk kandidaten uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op, of stuur je sollicitatie naar Debby Vogelzang, debby@samenkien.nl (HRM-ondersteuning E-surface).

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.