Over ons

Naast de medewerkers binnen E-surface werken we met een totale groep van rond de 30 medewerkers. Sinds 2019 werken wij vanuit E-surface aan het verduurzamen van utiliteitspanden en woningbouw en het afgeven van energielabels. Dit doen wij van uit ons kantoor op het bedrijven terrein Leeksterveld. Leeksterveld is een relatief jong park wat in zijn genen heeft om duurzaam te zijn. Wij kunnen u voorzien in een onafhankelijk advies voor het verduurzamen van uw bedrijfspand, danwel huis en het registreren van een energielabel. Dit doen wij voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Daarnaast zijn wij bijvoorbeeld ook gecertificeerd om BENG-berekeningen op te stellen.

Team
Example media text

Ons verhaal

Vanuit onze professionele bouwkundige achtergrond (zusterbedrijf Bouwadvies van Maaren) zijn wij gaan onderzoeken wat wij willen betekenen bij het verduurzamen en energiezuiniger maken van de utiliteitsbouw en woningbouw in Nederland. Gezien onze achtergrond houdt dit niet op bij alleen een energielabel of advies, denk ook aan het realisatietraject tot en met de nazorg. Uiteraard is het de opdrachtgever die bepaalt welke diensten hij/zij van ons wil afnemen. Maar in het kader van totaal ontzorgen, het helpen bij het verduurzamen, het energiezuiniger maken van vastgoed en alles wat daar verder bij komt kijken, is E-surface opgericht én zijn wij de juiste partij. Wij zijn bovendien gecertificeerd door SKG-IKOB wat betekend dat al onze bedrijfsprocessen jaarlijks ge-audit wordt.

Onze missie

De naam E-surface staat voor energie-oppervlakte. Dit kan de oppervlakte van de aardbol zijn maar ook de oppervlakte van bijvoorbeeld een gebouw, bouwdeel en elke andere oppervlakte waar energie wordt opgewekt, verbruikt of doorlaat. Jij als oppervlakte van de mens laat ook een footprint na in de wereld. Wij van E-surface helpen eigenaren/beheerders bij het energie/duurzaamheid vraagstuk over hun vastgoed. Dit doen wij door verscheidene diensten aan te bieden op het gebied van energielabel en verduurzamen.

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.