Over ons

Sinds 2019 werken wij aan het verduurzamen van utiliteitspanden en het afgeven van energielabels. Dit doen wij van uit ons kantoor op het bedrijven terrein Leeksterveld. Leeksterveld is een relatief jong park wat in zijn genen heeft om duurzaam te zijn. Zie hiervoor ook de pagina van Gemeente Westerkwartier. Wij kunnen je voorzien in een onafhankelijk advies voor het verduurzamen van uw huis en het registreren van een energielabel van uw huis.

Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om BENG-berekeningen op te stellen. 

Al onze adviseurs zijn gecertifeerd om (BENG) berekeningen te mogen maken en je te voorzien van een energielabel.

Over ons
roel-de-jong - Operationeel directeur / EP-adviseur woning- en utiliteitbouw Basis- en Detailmethode
Roel de Jong

Operationeel directeur / EP-adviseur woning- en utiliteitbouw Basis- en Detailmethode

marjet-poorta - Gecertificeerd EP-Adviseur woningen en utiliteit
Marjet Poorta

Gecertificeerd EP-Adviseur woningen en utiliteit

tim-lever - Gecertificeerd EP-Adviseur woningen en utiliteit
Tim Lever

Gecertificeerd EP-Adviseur woningen en utiliteit

gerda-oldenburger - Secretaresse / Backoffice
Gerda Oldenburger

Secretaresse / Backoffice

Verhaal

Ons verhaal

Vanuit onze professionele bouwkundige achtergrond (zusterbedrijf Bouwadvies van Maaren) zijn wij gaan onderzoeken wat wij willen betekenen bij het verduurzamen en energiezuiniger maken van de utiliteitsbouw en woningbouw in Nederland. Gezien onze achtergrond houdt dit niet op bij alleen een energielabel of advies, denk ook aan het realisatietraject tot en met de nazorg. Uiteraard is het de opdrachtgever die bepaalt welke diensten hij/zij van ons wil afnemen. Maar in het kader van totaal ontzorgen, het helpen bij het verduurzamen, het energiezuiniger maken van vastgoed en alles wat daar verder bij komt kijken, is E-surface opgericht én zijn wij de juiste partij. Wij zijn bovendien gecertificeerd door SKG-IKOB wat betekend dat al onze bedrijfsprocessen jaarlijks geaudit wordt..

Onze missie

De naam E-surface staat voor energie-oppervlakte. Dit kan de oppervlakte van de aardbol zijn maar ook de oppervlakte van bijvoorbeeld een gebouw, bouwdeel en elke andere oppervlakte waar energie wordt opgewekt, verbruikt of doorlaat. Jij als oppervlakte van de mens laat ook een footprint na in de wereld. Wij van E-surface helpen utiliteitsgebouw eigenaren/beheerders bij het energie/duurzaamheid vraagstuk over hun vastgoed. Dit doen wij door verscheidene diensten aan te bieden op het gebied van energielabel en verduurzamen.