Energielabel aanvragen

Berekenen

Energieprestatie

E-surface kan energielabels voor de hele gebouwde omgeving vaststellen. Voordat we het energielabel definitief maken, hebben we de huidige energieprestatie van het pand bepaald. Deze energieprestatie is de grondslag voor eventuele vervolgstappen. Het is de basis waarop een energieadvies wordt geschreven. Door de huidige energieprestatie te bepalen kunnen we de maatregelen voor verduurzamen vastleggen. Om zo het doel van de aanvrager te bereiken.

VB: een bedrijfspand heeft een huidige energieprestatie score van 'D'. Door E-surface wordt dan uitgezocht welke maatregelen aansluiten bij de wens om naar een energielabel 'A' te komen. Hiervoor kijken we eerst naar de bouwkundige schil en vervolgens naar duurzame installaties.

Ook verkoop/verhuur draagt energieprestatieplicht. In dit geval volstaat het (geregistreerde) energielabel. Een afspraak voor een energielabel plant u gemakkelijk in via onze website. Wanneer het een woning betreft kunt u zelf gewenste datum en tijd aanklikken. U kunt dan ook gelijk afrekenen. Dit kan via onze afsprakentool.

Voor overige panden kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan contact met u op. Liever bellen of mailen? Dit kan natuurlijk ook. Onze gegevens zijn hier te vinden.

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.