Aannemers die samen met u op één lijn zitten

Aannemersselectie

Aannemersselectie

Samen met jou selecteren wij een aannemer of installateur voor het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen. Door onze jarenlange ervaring in de woning- en utiliteitsbouw kennen wij veel partijen. Voor grote projecten kunnen we een uitvraag doen via de site van Tenderned.

Om een goede offerte op te kunnen stellen, maken we een werkomschrijving. Deze kan eventueel aangevuld worden met tekeningen. Daarnaast wordt door een aanvraag samengesteld, zodat er een goede vergelijking kan worden gemaakt, tussen de aanbiedingen.

De ontvangen offertes worden door ons beoordeeld op volledigheid en correctheid. Wij kunnen een overzicht maken met de verschillen en een gesprek met aanbieder aangaan om de offerte en voorwaarden te bespreken. Denk hierbij aan wanneer de aannemer kan starten en klaar is, maar ook hoe hij omgaat met de in jullie gebouw geldende regels. De best passende aanbieding wordt in overleg met jou bepaald.

De partij wordt rechtstreeks gecontracteerd voor de uitvoering van het werk. Wij helpen bij het beoordelen of opstellen van een opdrachtbevestiging.

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.