Vacature Backoffice medewerker

Interview tekengebied

E-SURFACE VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST!

E-surface ontzorgt (grote) pand- en woningeigenaren vanaf advisering t/m de opleveringen bij het verduurzamen/energiezuiniger maken van hun object(en). Daarbij wordt tevens gekeken naar bijvoorbeeld de subsidiemogelijkheden. Onze Energie Prestatie Adviseurs zijn kundig en hebben kennis van de meest recente normeringen in het vakgebied. Met onze bouwkundige achtergrond bieden wij niet alleen een degen advies maar kijken verder dan dat. Onze opdrachtgevers zijn onder andere: (semi)overheden, ontwikkelaars, woningstichtingen/-coöperaties, bouwbedrijven, vastgoedeigenaren en particulieren.

E-surface maakt onderdeel uit van de SP Groep welke een one-stop-shop is voor opdrachtgevers.

Ons team!

Ons team bestaat uit een aantal EP Adviseurs. Wij allen hebben ons eigen specialiteit en vormen als team het geheel. Wij kunnen ons netwerk, klantenbestand en de zakelijke relaties voorzien van de juist advisering voor objecten welke mogelijk vanuit de verduurzaming subsidiabel kunnen zijn.

Wij groeien!

Wij groeien en willen ons team aanvullen met een collega die ons operationeel ondersteund in ons werk. De ondersteuning start bij het verwerken van aanvragen en offertes t/m het aanleveren van labels en verduurzamingsrapporten en de opvolging daarvan. Tevens beheer je de planning en zet taken weg bij de desbetreffende collega.

Wij bieden jou een veelzijdige baan!

Wij bieden jou een veelzijdige baan. Je ondersteunt het team in de uitvoering van de werkzaamheden en projecten. Je draagt zorg voor een directe aanpak wanneer het gaat om offerte aanvragen en potentiële opdrachten. Je bent de organisator die voorbereidende werkzaamheden verricht om het primaire proces beter te laten stroomlijnen. Je bent de administrateur die zorgdraagt voor een juiste nazorg, administratieve afronding en archivering van projecten en werken. Je draagt zorg voor het onderhoud van interne proces, de verbeteringen hierin en een juiste inzet en gebruik van het (digitaal)systeem. Jouw bijdrage maakt dat we in de juiste snelheid en netheid opdrachten/projecten binnenhalen, uitvoeren en succesvol afronden.

Jouw werkzaamheden!

 • Eerste aanspreekpunt voor externe communicatie, telefonie en gezamenlijke e-mail met de verantwoordelijkheid voor de afdeling gerelateerde inbox beheren.
 • Aannemen van aanvragen en potentie opdrachten, offerte trajecten opstarten, bewaken en beheren
 • Opname afspraken inplannen en aankondigen-overleggen met opdrachtgever of klant, aandacht voor het beheren en bewaken van de planning
 • Tekstuele ondersteuning bieden bij het opstellen van documenten (administratieve) nazorg verlenen voor afgeronde projecten
 • Proces bewaking diverse processen (als planning, facturatie, mappenstructuur/ dossier bewaking, archivering) en de aanjager van diverse zaken/processen

Wij geven jou!

 • Een veelzijdige functie voor 24-32 uur per week, met ruimte voor zelfontplooiing.
 • Een werkomgeving waarin proactiviteit gewaardeerd wordt en waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat
 • Je ontvangt een goed salaris in overeenstemming met de functie, ervaring en leeftijd en overige arbeidsvoorwaarden

Wat breng jij mee!

 • MBO werk- en denkniveau, met minimaal 3 jaar gelijksoortige of relevante werkervaring, affiniteit met de bouw en/of installatietechniek
 • Je bent punctueel en accuratesse zit in je DNA
 • Communicatief en taalkundig goed onderlegd voor de juiste in- en externe communicatie
 • Computervaardigheden bezitten Word/Excel en kennis van (soortgelijke) systemen als Ruby
 • Je bent in kei in het hebben van overzicht in het werk en kan procesmatig denken

Heb je interesse of wil je ons nog iets vragen?
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie om een eerste selectie te kunnen maken en mogelijk kandidaten uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op, of stuur je sollicitatie naar Debby Vogelzang, debby@samenkien.nl (HRM-ondersteuning E-surface).

SP Groep.
E-surface is onderdeel van de SP Groep. samen. duurzaam. bouwen.