Energielabel voor uw huis

header-illustratie: Energielabel voor uw huis

Energielabel aanvragen huis


Jij vraagt? Wij labelen!

Bij E-surface is het mogelijk om een energielabel aan te vragen voor een huis. Bij de verkoop of verhuur van een huis ben je als eigenaar/verhuurder verplicht in bezit te zijn van een definitief energielabel. Een definitief label is geldig voor 10 jaar. Een afspraak hiervoor is gemakkelijk te maken via onze website (klik hier om direct een afspraak te maken).  Via de afsprakentool kies je zelf de gewenste dag en het dagdeel dat het beste uitkomt. De kosten voor een energielabel voor een woning worden bepaald aan de hand van het aantal vierkantemeters dat een huis telt. 

Weet jij niet precies weten hoe groot jouw woning is? Raadpleeg dan de de website van de BAG-viewer. Vul in de zoekbalk het adres van de betreffende woning in. Klik het adres aan en aan de rechterzijde staan de vierkantemeters. Deze kun je gebruiken om het juiste tarief voor jouw woning(en) te bepalen.

E-surface werkt door heel Nederland

Eén van onze gecertificeerde adviseurs komt langs voor de fysieke opname van de woning. Tijdens deze opname wordt een huis op verschillende bouwkundige en installatietechnische punten opgenomen om zo een gedetailleerde voorstelling te verkrijgen. De verzamelde informatie wordt vervolgens op kantoor verwerkt in de geattesteerde software.  Het label wordt  door ons geregistreerd bij de overheid en is terug te vinden van EP-online.nl. Op deze manier heb jij er als huiseigenaar helemaal geen omijken naar. Snel, eenvoudig en goed.

Woon jij in een nieuwbouwhuis? Ook dan kunnen wij een energielabel maken. Aan de hand van de omgevingsvergunning en bestaande tekeningen is dit mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over deze vorm van een energielabel. 

Jij vraagt? Wij adviseren!

Onze diensten reiken r verder dan alleen het energielabel voor een huis. Heb jij bijvoorbeeld al een geldig energielabel, maar ben jij nieuwsgierig hoe jij dit kunt verbeteren? In dat geval kun jij, via ons contactformulier, jouw vraag bij ons uitzetten. In overleg, stellen we dan een plan van aanpak op met een advies op maat.

Afhankelijk van onder andere het budget wordt gekeken op welke manier het mogelijk is om duurzamere stappen te maken. Dit kan gaan over het verbeteren van de bouwkundige schil (denk aan isolatie) , het vervangen van de Cv-ketel tot het aanleggen van zonnepanelen. Daarbij worden alle mogelijke adviezen inclusief de investering en terugverdientijd met jou gedeeld in een rapport . Zodat jij, samen met ons, een gedegen keuze kunt maken.


Jij vraagt? Wij verduurzamen!

Duurzaamheid is een begrip geworden, waar niemand nog omheen kan. Wil jij nog lang in je huidige huis blijven wonen en heb jij een duurzaamheidsadvies van ons ontvangen? Dan kunnen wij jou begeleiden bij de daadwerkelijke verduurzaming. 

De uitgekozen uit te voeren maatregelen worden door ons begeleid. Zo kunnen wij u aan de hand van onze aannemersselectie het juiste bedrijf aan jouw wensen matchen. De uitvoering van de maatregelen tot en met de nazorg van de verduurzaming wordt gedaan door E-surface.


Door het verduurzamen van uw huis, verhoogt de waarde van een huis. Tegelijkertijd verlaagt je energierekening en help je mee aan de groene toekomst.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.